Blognyitáskor a szerző el szokta mondani, hogy miért döntött úgy, hogy gondolataival kiáll a nagy nyilvánosság elé. Nos, nekem is van történetem, de úgy érzem, túlságosan is hosszú lenne itt és most. Majd valamikor sort kerítek rá, lehet hogy részletekben; szeretnék előbb ráérezni a helyes arányokra. Hosszas bevezetősdi helyett tehát azt mondom: induljunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép: Dr. Petendi Zsolt gyógyszerész

Milyennek képzelem ezt a blogot? Lesz szó benne egészségről, betegségről,  gyógyszerekről és gyógynövényekről, meg a témához szorosan és lazábban kötődő eseményekről, jelenségekről, könyvekről, elméletekről, adatokról. Minden idekerülő mondatot gondosan mérlegelek majd a szakmaiság patikamérlegén: gyógyszerész vagyok ugyanis. Ennélfogva nagyon gyakori, mondhatni állandó lesz a (szakirodalmi) források megjelölése, azért, hogy a szakembereken kívül a vállalkozókedvűbb laikusok is alaposabban  utánanézhessenek annak, ami felkeltette a figyelmüket.

 

Természetesen kérdezni is lehet majd, ennek a módszere még kialakításra vár. De hisz az egész blognak az a célja, hogy az (esetleges) orvosi kezelés mellett - és nem helyette! - információt, tudástöbbletet nyújtson. Kedves Olvasó, éljen hát a lehetőséggel!

Tájékozódjon, olvasson - és ha szükséges, kérdezze meg gyógyszerészét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://drpetendi.blog.hu/api/trackback/id/tr211661509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honey57 2012.04.02. 10:14:42

Szeretném megkérdezni dr. Petedi Zsolt közvetlen elérési módját. Egészségi problémáim vannak, szintén egészségügyis természetgyógyász vagyok, de segítségre lenne szükségem.

Előre is köszönöm!

Erika Mihályné 2016.01.25. 08:39:46

Tisztelettel kérdezném, hogy fel lehet-e venni valamilyen módon a doktor úrral a kapcsolatot? Köszönettel: Erika
süti beállítások módosítása