Legelőször is egy hatalmas jelentőségű, és engem több, mint másfél évtizede foglalkoztató téma kerül terítékre: a hormonális egyensúly - pontosabban szólva a nők hormonális egyensúlya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép: Hormonális egyensúly tanfolyam és workshop 

Roppant izgalmas és sok részletében még ma sem teljesen ismert szövevényes mechanizmusok irányítják szervezetünk folyamatait, így ezt is, és az egyensúly megbillenése vagy felborulása kellemetlen, olykor veszélyes változásokkal jár együtt.

Sok élettani, hatástani, biológiai fogalommal kell annak megismerkednie, aki el akar igazodni az egyre újabb felfedezések között: ezeket lehetőség szerint gyorsan hozzáférhetővé teszem majd a Tudástár nevű rovatban.

Következő alkalommal témánk az úgynevezett hormonális tengely mibenléte és szerepe lesz.

Tájékozódjon, olvasson - és ha szükséges, kérdezze meg gyógyszerészét!

A bejegyzés trackback címe:

https://drpetendi.blog.hu/api/trackback/id/tr981674646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hágyé 2010.01.17. 13:27:11

Szia Zsolt,

nagyon tetszik, ahogy kezded, és örülök, hogy elindult, viszont a sok anyag, amit Csaba mondta, hogy már kész, és fel tudsz tenni, illetve a sok anyagból azt, ami a szeminárium iránti érdeklődést felkelti, elmélyíti, mindjárt az elején oda kéne tenni, azt hiszem. Nem?

És még valami: a helyesírásod hibátlan, de a gondolatjelek helyett kis kötőjelet használsz, Csabától tudd meg, hogy kell itt a helyes gondolatjelet beszúrni (mert én se tudom, de kizárt, hogy valahogy ne lehetne).

Szép napot.

gyuri
süti beállítások módosítása